Преминаване към съдържанието

Само днес големи отстъпки за цялата колекция 🛍

100% удовлетворение на клиентите 😍

Платете сигурно до вратата си 🔒

📞 Възможност за връзка по имейл и телефон 📧

Безплатна доставка над 7,50 лева 📦

  Условия за ползване

  Този сайт се управлява от nashdom.bg. В рамките на целия сайт Наш дом предлага този уебсайт, включително цялата информация, инструменти и услуги, достъпни от този сайт, на вас, потребителя, при условие че приемете всички условия, правила и уведомления, посочени тук.

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ: SUPPORT@NASHDOM.BG

  Посещавайки нашия уебсайт и/или закупувайки нещо от нас, Вие се съгласявате с нашата "услуга" и се съгласявате да бъдете обвързани със следните условия ("Условия за ползване"), включително допълнителните условия и политики, посочени тук и/или достъпни чрез хипервръзка. Настоящите Условия за ползване се прилагат за всички потребители на Уебсайта, включително, без да се ограничават до потребители, които са браузъри, доставчици, клиенти, търговци и/или вносители на съдържание.

  Моля, прочетете внимателно тези условия за ползване, преди да влезете в нашия уебсайт или да го използвате. Посещавайки или използвайки която и да е част от уебсайта, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с настоящите Условия за ползване. Ако не сте съгласни с всички условия на настоящото споразумение, нямате право да осъществявате достъп до уебсайта или да използвате каквито и да било услуги. Ако настоящите Условия за ползване се считат за оферта, приемането им е изрично ограничено до настоящите Условия за ползване.

  Всички нови функции или инструменти, добавени към настоящия магазин, също трябва да бъдат обхванати от Условията за ползване. Винаги можете да се запознаете с последната версия на Условията за ползване на тази страница. Запазваме си правото да актуализираме, променяме или заменяме която и да е част от настоящите Условия за ползване, като публикуваме актуализации и/или промени на нашия уебсайт. Ваша отговорност е редовно да проверявате тази страница за промени. Продължаването на използването на уебсайта или достъпът до него след публикуването на промени означава, че приемате тези промени.

  РАЗДЕЛ 1 УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИНА

  С приемането на настоящите Условия за ползване Вие удостоверявате, че сте поне пълнолетен във Вашия щат или провинция или че сте пълнолетен в щата или провинцията, в която живеете, и сте ни дали съгласието си да позволим някоя от Малките защити за изпълнение на данни се изискват за използването на този Уебсайт.
  Нямате право да използвате нашите продукти за каквито и да било незаконни или неразрешени цели, нито да нарушавате законите на вашата юрисдикция при използването на услугата. (включително, но не само, законите за авторското право).
  Нямате право да предавате вируси или какъвто и да е код с разрушителен характер.
  Нарушаването на което и да е от условията ще доведе до незабавно прекратяване на услугата ви.

  РАЗДЕЛ 2 - ОБЩИ УСЛОВИЯ

  Запазваме си правото да откажем услуга на всеки по каквато и да е причина по всяко време. Вие разбирате, че Вашето съдържание подлежи на следното (което не включва информация за кредитни карти) може да бъде предавано некриптирано и включва (а) предавания по различни мрежи; и (б) промени с цел съобразяване и адаптиране към техническите изисквания на свързващите мрежи или устройства. Информацията за кредитни карти винаги се криптира, когато се предава по мрежа.
  Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, копирате, продавате, препродавате или използвате която и да е част от Услугата, използването на Услугата или достъпа до Услугата или до който и да е контакт на уебсайта, чрез който се предоставя Услугата, без нашето изрично писмено разрешение.
  Заглавията, използвани в настоящото Споразумение, са само за удобство и не ограничават или по друг начин засягат настоящите Условия.

  Ние не носим отговорност за доставки, засегнати от митници, природни явления, прехвърляне от международен превозвач към местен превозвач във вашата страна, стачки или закъснения на въздушния и наземния транспорт, както и за всякакви допълнителни такси, налози или възникнали разходи за обратна връзка. Не носим отговорност за вносни мита и митнически такси, ако могат да възникнат допълнителни разходи.

  АНУЛИРАНЕ

  -Ако желаете да анулирате поръчката си, разполагате с 3 часа, за да анулирате поръчката си от момента, в който сте закупили от нашия уебсайт.

  -Ако искате да отмените поръчката си след 3 часа

  Обезпечена доставка

  Нашите доставки са свързани с Track & Trace.

  100% удовлетвореност на клиентите

  Ще направим ВСИЧКО, за да се уверим, че сте 100% удовлетворени от покупката си!

  Обезпечено плащане

  100% безопасна и сигурна онлайн поръчка благодарение на SSL-сигурността (плащане с наложен платеж).